Mitt intresse för hälsa

Det där med hälsa, det är ganska subjektivt och vi har alla olika förutsättningar och behov för att vara hälsosamma. Jag har mitt sätt och jag hoppas att andra ska inspireras av det och ta in valda delar av det som jag brinner för.

Jag brinner ganska starkt för hälsa och kropp. Nu har jag äntligen tagit steget för att göra en hälsoanalys av min kropp via ett blodprov. Jag har beställt Warelabs Hälsokontroll XL plus. 43 hälsomarkörer kommer de att titta på, jag misstänker att det blir 41 då två av proverna var prostatarelaterade.

Jag är för, att i god tid få veta om jag ligger i någon form av riskzon och om jag behöver ändra något i min livsstil för att förbättra min hälsa. Marcus däremot vill absolut inte veta om han har något som kan anses vara nedsättande i hälsan.

Dagsfärska drömböcker, recept finns
. Istället för rosmarin kryddade jag med brödkryddor idag.

Jag har funderat på blodanalys under en längre tid men aldrig kommit mig för att boka en tid. På senaste tiden har jag hört reklam om Warelabs flera gånger och det gjorde mig nyfiken att läsa på mer om detta. Jag ville framförallt veta var analysen av mitt blod skulle ske för att vara säker på att det var ett seriöst laboratorie, vilket det verkar vara. Jag kontaktade vårdcentralen som tar blodprover för att kontrollera att jag inte skulle överbelasta vården med något som i dagsläget, mht covid -19, kan anses som onödigt. Men det var OK. Jag ville heller inte åka dit om de hade konstaterade fall av viruset. Man måste vara försiktig för alla andras skull.

Vad anser ni? Hade ni gjort en blodanalys eller inte?

2 reaktioner till “Mitt intresse för hälsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.