Ingen meny den här veckan

Tyvärr ingen meny den här veckan…

Den här veckan äter vi matlådor och rensar frysen på färdiga (hemlagade) rätter. Fokus kommer att ligga på jobb, vab och plugg. Nils har fått en ögoninfektion utöver snuvan så förskolan är inte att tänka på.

Förra veckan lyckades jag att få till fem träningspass. Det ä jag nöjd med, snart måste jag trappa upp intensiteten så att jag inte mysspringer utan att utvecklas.

Har ni någon meny för veckan?

2 reaktioner till “Ingen meny den här veckan

    1. Jag tränar löpning och simning. Egentligen borde jag gå till gymmet också men det har inte blivit så, mest av praktiska skäl. Löpningen hinner jag med på min lunchrast och simningen är på lördagar och frivilligt på onsdag kväll. Det handlar inte om Corona i mitt fall, jagär inte rädd för att bli smittad. 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.