Härlig söndag

…tots regn och rusk. Vi har haft våffelkalas och badhushäng och myst med varandra i stora lass.

Idag hade vi elvakaffe med våfflor tillsammans med Marcus garageteam och syster med sambo. Jag fick en fin blomma att ha antingen ute på trappan eller inne på bordet och ett paket praliner i försenad födelsedagspresent. Vi hade en försenad födelsedagspresent till Amir, go’kaffe och en strut med praliner.

Jag och Nils åkte till badhuset och badade i en kvart, sedan stängde badhuset. Innan var han så duktig, han kastade i ringar i vattnet som han hämtade upp på botten. Det är så skönt att se att han inte är rädd för vatten. Simklubben som jag har gått med i hade årsmöte efter stängning inne på badhuset så vi stannade kvar. Där inne var det så varmt och vi satt fullt påklädda, det slutade med att Nils strippade av sig kläderna efter att han ätit sin morotsbiff och sin smoothie och två muffins. Den lilla matälskaren.

Tulpanerna fick jag igår av våra härliga lunchgäster.

Har ni haft en skön söndag?

En reaktion till “Härlig söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.