Lördagsfys

Äntligen kommer solens strålar och värmer våra blekrosa kinder! Som vi har längtat och ändå är det bara mars…

Till att börja med – vilket härligt väder! Man blir tokglad av att se solen framme hela dagen!

Jag startade dagen halv sex då Nils hade sovit klart. Då är det bara att slänga benen över sängkanten och hasa sig ner till kaffebryggaren. För även om jag dricker koffeinfritt kaffe så är det den bästa starten på dagen.

Sedan fyllde jag bilen med ett härligt gäng energifyllda tjejer för att åka på dagens simträning. Toppenbra start på dagen. I en timma nöter vi längd efter längd med olika typer att vattenlek utöver frisimmet. Vi tränar på att vara under vattnet i olika situationer för att vänja kropp och knopp med känslan. Vi gör kullerbyttor båda framlänges och baklänges och simmar ner till botten och hämtar ringar mm. Det är toppen för att få en bra känsla i vattnet och absolut inget som jag normalt tränar på vardagligen.

Bondbönorna växer så att det knakar…

Väl hemma fick vi fint lunchbesök av våra fina vänner. Med risk för allmän virus/bakteriespridning åt vi lunchen utomhus och barnen drog snow racern tillsammans och lekt i våra bergsknallar. Det blev kikärtsgryta även idag. Marcus plockade fram utemöblerna åt oss och vi satt i solgasset. De första strålarna på våren är de bästa. När de börjar att värma på och man märker en markant skillnad från att stå i skugga till att stå i solens värmande strålar.

Har ni varit ute och njutit av solen värmande strålar?

2 reaktioner till “Lördagsfys

    1. Nä, jag håller med. Det är hysteri… Dessutom tror jag personligen att det bästa är att få smittan så att man blir immun och på det sättet blir av med viruset. Jag är inte rädd men så tillhör jag inte heller någon riskgrupp så vitt jag vet! 😊💕

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.