Internationella kvinnodagen

Ekologiskt för att fira internationella kvinnodagen och massor av egentid med mitt charmtroll och trevligt sällskap med min väninna sedan 32 år tillbaka!

Min väninna sedan 32 år tillbaka uppmärksammades av sin man på internationella kvinnodagen (som var igår) med kvällsmys och kontroll över TV-kontrollen mm. Så skön man, Nils anammade honom direkt och gick med honom och lekte och hoppade studsmatta och gjorde paket till sin mamma med sina bilar i. Ett mammahjärta är inte kräset!

Jag firade internationella kvinnodagen med att bestämma helt själv också, men jag fick även utföra allt jag bestämde. Vi handlade i min favoritbutik och det ekologiska förrådet är ordentligt påfyllt hemma nu. Jag upptäckte nu att butiken har börjat med ”ät snarast”-påsar med frukt eller grönsaker för 20 kr. Toppen för att reducera matsvinnet. Jag grabbade tag i en påse med ekologisk sallad, sparris och zucchini.

Uppmärksammades ni kvinnor på den här dagen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.