Cappuccino

Kaffe alla dagar i veckan, oftast koffeinfritt när jag kokar det själv hemma på bryggaren. Men ute så köper jag gärna en cappuccino. Med koffein.

Vi hittade ett riktigt mysigt ställe att dricka kaffe på längs med 45:an. Marcus skulle köpa speciella bildelar och hade fått tips om det här stället. Förr var det ett motell. När vi klev in i butiken så var det även en presentbutik med inredning och kafé. Vi passade på att sätta oss ner med varsin kopp. Det var riktigt mysigt att sitta där och dricka kaffe tillsammans och prata en liten stund.

Så härligt att hinna prata lite om framtidsplaner en kort stund. Det var längesedan vi hade ett sånt härligt snack med varandra och båda lade ifrån sig telefonerna. Vi pratade om huset och återupptog diskussionen kring utbyggnad och de ritningar som vi lät en firma göra för några år sedan.

Kaffe är väl något av det som jag gillar mest. Jag vill väldigt gärna hoppa över koffeinet men det är svårt. Hemma brygger jag koffeinfritt men ute beställer jag en cappuccino...

Är ni koffeinberoende?

2 reaktioner till “Cappuccino

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.