Variera frukosten

Jag äter inte bara för att bli mätt, jag äter minst lika mycket med ögat och gillar när det ser färgglatt och aptitligt ut.

Jag är extremt vanetrogen min frukost men ibland händer det att jag tar mod till mig och gör något annorlunda. Två dagar i rad har jag ätit overnight oats. Toppat med frysta bär, hallon och svarta vinbär, kakaonibs och pekannötter. Så gott!

Idag är jag stel i kroppen efter gårdagens simträning. Att simma är ett härligt skonsamt sätt att träna på. Jag försöker att lära mig crawl och det är inte lätt men ack så roligt! Jag trodde inte att det skulle vara så roligt att simträna som jag tycker att det är. Simning har varit min akilleshäl men börjar att bli min nya favritträning.

Är ni simkunniga? Vet ni hur långt man måste kunna simma för att räknas som simkunnig i Sverige?

3 reaktioner till “Variera frukosten

    1. Så skönt i kroppen och så många muskler som används på en och samma gång! Bra för flåset om man tar i ordentligt! 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.