Veckans middagar

Som vanligt handlar det om att få i sig så mycket näring och stor variation av ämnen i kroppen. Då helst inte ämnen som gift, vilket mycket innehåller. Jag vill inte förgifta mitt barn när jag föder honom!

Jag fick boken Food Pharmacy i födelsedagspresent och det gav mig en nytändning på att införa den typen av kosthållning igen. Genast plockade jag fram boken ”näringsjägaren” och laddade även ner den i min Bookbeatsamling.

  • Måndag: Kikärtsgryta
  • Tisdag: Flygande Jakob vegetarisk
  • Onsdag: Morotsbiffar
  • Torsdag: Ärtsoppa och pannkakor
  • Fredag: Omelett

Är det fler än jag som är intresserad av att äta hållbart och näringsrikt?

En reaktion till “Veckans middagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.