Födelsedagskalas

Jag är så tacksam för blommor och presenter som jag fick i lördags. Så kul att nära och kära vill komma och fira mig. Trots att jag slirade in efter alla gäster hade anlänt eftersom jag kom direkt ifrån simskolan!

I lördags hade jag en liten sammankomst med närmast sörjande som man skulle kunna kallas för födelsedagskalas. Det var mina föräldrar, morföräldrar med respektive och mina svärföräldrar och Nils kusin Noomi. Jag serverade pastagratäng med sallad och fruktsallad med grädde till kaffet. Jag fick många fina blommor men sötast var nog tulpanerna som jag fick av svärföräldrarna. Pussmun kallas dessa tulpaner och drivs upp i den lokala blomsteraffären.

Pussmun kallas den här tulpanen.

Noomi har varit här över natten med min mamma och pappa och de har lekt och härjat så hälften vore nog! Det uppstod sorg när Noomi skulle åka hem på söndag. Nils är så nöjd när han får bjuda Noomi på sitt godis som består av naturella cashewnötter och ekologiska vindruvor. Inte nog med det! Snön har ju legat över helgen och de har varit ute och provat längdskidornas som Nils fick i julkapp! Ozzy satt på insidan och såg lite avundsjuk ut.

Nu är det dags att ta igen sig efter helgen. Är ni kvällströtta?

2 reaktioner till “Födelsedagskalas

  1. Tack för en trevlig helg.
    Ja vi kan ju inte säga att barnen inte hördes 😉 men de roar sig verkligen bra tillsammans 😍😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.