Kalashelg

Våfflor, tacos och kladdkaka. Kaffe och trevligt sällskap både på lördag och söndag. Vad mer kan man begära av en helg?

Vilken kalashelg det här blev. I lördags kom Marcus bror med sambo och hälsade på. Vi serverade vår paradrätt – våfflor. Passar till kaffe, känns lite som fika men ändå mer mättande än en kaffe och bulle. Med sig hade de tulpaner och boken Food Pharmacy. En tidig födelsedagspresent. Och en present helt i min stil. Jag är ju stor anhängare av Food Pharmacy.

Vackra tulpaner som andas vår!

Idag firade vi Noomi, Nils kusin. Hon fyller sex år dagen efter min födelsedag. Det var inte långt ifrån att vi fick samma födelsedag men till slut fick hon en egen dag. Nils är överförtjust i Noomi och jag tror att Noomi känner ganska likadant för Nils. Det blir många kramar innan de skiljs åt. Den där lilla tjejen fick så många fina presenter och det var så många som var där och firade henne. Till Marcus stor glädje bjöd Noomi på sina favoriträtter som också råkar vara Marcus favoriträtter. Tacos och kladdkaka. De hade fiskdamm och Nils fick en ask russin och fruktstänger i sin godispåse och en lite racerbil. Vad gör inte min lilla älskling då?! Han delar med sig av sitt godis till mig. Min lilla sötnöt!

Har ni haft en trevlig helg?

4 reaktioner till “Kalashelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.