Celebration!

Jag är så nöjd över att lite slit kan löna sig. Jag tycker ändå inte att jag har lagt överdrivet med tid på att plugga men har ändå ansträngt mig. Pay off!

Jag fick tillbaka resultatet på senaste tentan som också var avgörande för betyget i kursen. Jag hade på känn att det hade gått bra men säker kan man aldrig vara… I förskott hade jag ändå belönat mig med en ny klänning från Odd Molly. Marcus och Nils kom hem med de fina röda rosorna för att uppvakta mitt engagemang! Att plugga på distans kräver ändå lite mer diciplin. Jag är normalt den som hänger med på föreläsningar och lär mig allt där, helt utan studieteknik. Nu måste jag lära mig att ta till mig allt via studier. Det tycks ändå ha gått riktigt bra.

Jag har redan påbörjat en ny kurs som är väldigt intressant. Där ska jag och tre, för mig, helt okända tjejer göra ett grupparbete tillsammans. Vi ligger redan bra till och har i god tid fått vårt ämne godkänt för kommande PM som ska utformas under kommande månad. Vi har pratat med varandra över telefon vid ett tillfälle och har ett ställe där vi gemensamt samlar våra dokument och delar med varandra. Distans fungerar mycket bättre än vad jag trodde. Får jag ihop ytterligare en 7,5 hp-kurs till efter den här kan jag gå på ytterligare kurser som har lite krav på förkunskap. Jag får se hur långt jag tar de här studierna men jag tycker att det är spännande och kul att lära sig nya saker… Det är aldrig för sent!

Har ni något som ni skulle vilja lära er på ”äldre dagar”?

4 reaktioner till “Celebration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.