Efter regn kommer solsken

Jo, jag hoppas på det där solskenet i alla fall! Det känns inte så just nu. Jag har haft den märkligaste form av influensa. Är det inte det ena så är det det andra…

Jag kände mig lite klen i söndags och sov middag mitt på dagen vilket är extremt ovanligt för att vara jag. Måndag gick jag till jobbet och kände mig ändå hyfsad, lite trött kanske. Tisdag vaknade jag halv fyra på morgonen med extrem huvudvärk och med en ömmande nacke. Jag mådde så illa att jag trodde magsjukan hade lyckats att erövra mig också. Antagligen var det huvudvärken som gjorde mig illamående. Jag har aldrig haft en liknande huvudvärk. I ett svagt ögonblick tänkte jag att jag hade drabbats av en hjärntumör, vilket heller inte är likt mig. Jag tog en värktablett och blev hyfsat bra. Jag gick till jobbet men så fort dagen startade så hade jag över 39 i temp. Det blev sängen den dagen för mig. Dagen efter lyckades jag att hålla tempen strax under 38 så länge jag låg ner i sängen och gjorde ingenting, men så fort jag klev upp och skulle ta mig för något så klev tempen över 38-strecket. Aptiten tappade jag helt och jag mår illa hela tiden. Jag har ingen feber just nu men aptiten har fortfarande inte kommit tillbaka. Jag har lyckats att äta något mer idag än vad jag har gjort föregående dagar men inget smakar gott och det lägger sig bara som ett lock i magen. Är detta influensan? Någon som känner igen sig?

Har ni sett den härligt sandiga färgen på de här äggen?

Marcus har passar grannens hönor i ett par dagar så nu har vi fått lite ägg att lägga i kylen. Har ni sett vilka vackra färger som äggen har? Jag vet inte vad det är för ras på hönan som lägger de härligt sandfärgade äggen?! De är så vackra i färgen. Vita, bruna och sandfärgade ägg. Alla ägg i samma korg. Precis så som det ska vara, eller? Det är en speciell känsla när det är närproducerat det som konsumeras!

Har ni klarat er från vinterns lömska sjukdomar?

4 reaktioner till “Efter regn kommer solsken

  1. Tack! 😊
   Den börjar sakteligen att komma tillbaka och jag börjar att känna mig bättre. Den här gången har jag varit duktig på att ligga kvar i sängen och vila! 🤗

   Gilla

  1. Det har känts märkligt! Jag har varken varit snuvig eller haft ont i halsen som jag förknippar starkt med influensa. Som du ändå skriver så har jag haft andra symptom som stämmer… 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.