Klättra i Göteborg

Idag har vi introducerat våra barn för klätterskor och selar och klätterväggar. De har haft så roligt och sprungit fram och tillbaka och klättrat och haft kul!

Idag gjorde vi en utflykt till Göteborg för att klättra. Nils, Marcus och jag tillsammans med kusinen Noomi och morbror Mattias. Barnen hade hur kul som helst! Det här kommer vi att göra fler gånger.Både med och utan barn. Mycket fokus låg ju naturligtvis på barnen idag men vi fick klättrat på några väggar också.

Se på selen, som han helt friktionsfritt satte på sig!

Jag och Mattias gillar att klättra och har tidigare skaffat oss grönt kort, dvs gått topprepskurs för att få säkra varandra när vi är iväg och klättrar. Tyvärr är det alldeles för få tillfällen som vi kommer iväg. Senast var för ett år sedan. I år provade vi ett, för oss, nytt ställe. Men nästa gång tar vi vårt gamla hederliga ställe.

Titta på de små klätterskorna!

Noomi klättrade något mer fokuserat än vad Nils gjorde, men han är ju bara 2,5 år. Nöjd blev han när han kom högst upp på en vägg nästan helt själv, där Noomi stod och väntade på honom. Det här är en riktigt rolig sysselsättning att göra med sina barn och är ett bra sätt att hålla sig aktiv tillsammans!

Har ni några roliga aktiviteter att tipsa om?

6 reaktioner till “Klättra i Göteborg

    1. Ja, verkligen! Jag och brorsan har klättrat i flera år med varierad intensitet. Men så nyttigt för kroppskontrollen och ett bra sätt att utmana kroppen. Tänk vad den kan göra och hur smidig den är! 😄

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.