Varför inte oftare?

Ja, så tänker jag varje gång. Varför inte oftare? Varför bokar jag endast in massage två gånger om året. Det är ju så skönt!

Nu var det slutet på året och det är dags att göra slut på friskvårdsbidraget igen. Det är då man bokar upp alla massagetider som finns. Min hals och nacke har fåt sig den bästa genomköraren på länge, och det var så skönt! Jag visste att jag var stel, men att jag var SÅ stel! Återigen ska jag lova mig själv att gå oftare!

I måndags var det Anna-dagen. Då jag och Marcus skulle på föräldramöte var Nils farmor och farfar här och såg till honom under tiden och hade med sig de fina rosorna! Sedan fick jag hasselnötskaffet av mamma, en fjärdedel av detta kaffet blandat med tre fjärdedelar vanligt kaffe kommer att smaka mums!

Hasselnötskaffe från Indiska, det ska bli spännande att prova.
Så fina rosor som slår ut så vackert.

Unnar ni er massage mellan varven?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.