Födelsedagsfirande

Hipp hurra i förskott för min mamma som i födelsedagspresent fick sin allra första märkeshandväska! Efter 60 så händer det! En riktigt fin Micheal Kors i skinn som jag absolut kan tänka mig att återbruka om hon skulle tröttna på den i framtiden…

Igårkväll (eftermiddag) firade vi min mammas födelsedag några dagar för tidigt. Vi hade bokat bord på Hamnmagasinet. Vi ville inte äta julbord och detta var nästan enda stället i stan som inte serverade julmat så här dags på året. Jag har länge velat gå hit och testa deras meny men det har aldrig blivit av. Jag tror att alla var nöjda med menyn. De fixade så att barnen fick mat som de gillade och vi andra åt antingen två eller trerätters. Vi (jag, Marcus och Nils) som är restrektiva med socker hoppade över efterrätten men av de andras nöjda miner att döma så var den värd det extra utrymmet i mgasäcken.

Jag beställde en förrätt med varma rödbetor, gevre, honung och pinjenötter. Sedan höll jag temat med en pizza som innehöll päron, gevre, mozzarella, valnötter och honung. Men det är inte bara maten som är god. Lokalerna är riktigt sköna och har hög mysfaktor!

Vi hade en riktigt mysik eftermiddag tillsammans men till slut kroknade lilleman som inte riktigt hade sovit middag så länge som han behöver och dessutom hade härjat på badhuset och åkt vattenrutchkana minst 100 ggr (det kändes så).

En reaktion till “Födelsedagsfirande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.