Dubbarna på!

Säkerheten går först. Dubbar och reflexväst med röd belysning på ryggen. Det gäller att synas när man är ute i mörkret!

Jag gör ett nytt tag med att komma igång med min löpträning. Två till tre gånger i veckan hinner jag med och oftast blir det ca fem-sex km. Något längre pass har jag fått till också. Nu har snön landat här tillsammans med kylan och det är inte bara bilen som har fått dubbar. Nu har även de dubbade joggingskorna kommit fram ur garderoben.

När jag hade lämnat in mitt skolarbete blev jag belönad av Marcus med en bukett rosor. Bedömningen på tidigare inlämningsuppgift var riktigt positiv och det här arbetet kändes riktigt bra i jämförelse med förra uppgiften. Nu hoppas vi på snabb återkoppling!

Har ni motionerat något idag?

4 reaktioner till “Dubbarna på!

   1. Vill bara säga att min blogg blivit helt förstörd och jag kan inte längre logga in där 😥. Det går att se hemsidan oss dess innehåll men jag kan inte använda den mera. Börjar blogga på vimedbarn temporärt får se om jag fortsätter. Eftersom det är 15 års bloggande måste jag försöka ta ner allt via datorn genom kopiera och klistra in i Word. Det är rent av hemskt. Du hittar mig på orsakullan.vimedbarn.se

    Gilla

   2. Usch så hemskt! 😥 Hoppas att du kan få hjälp med att logga in igen. Finns det någon support att få fatt i? Ska kolla in din nya blogg! 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.