Dubbarna på!

Säkerheten går först. Dubbar och reflexväst med röd belysning på ryggen. Det gäller att synas när man är ute i mörkret!

Jag gör ett nytt tag med att komma igång med min löpträning. Två till tre gånger i veckan hinner jag med och oftast blir det ca fem-sex km. Något längre pass har jag fått till också. Nu har snön landat här tillsammans med kylan och det är inte bara bilen som har fått dubbar. Nu har även de dubbade joggingskorna kommit fram ur garderoben.

När jag hade lämnat in mitt skolarbete blev jag belönad av Marcus med en bukett rosor. Bedömningen på tidigare inlämningsuppgift var riktigt positiv och det här arbetet kändes riktigt bra i jämförelse med förra uppgiften. Nu hoppas vi på snabb återkoppling!

Har ni motionerat något idag?

En reaktion till “Dubbarna på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s