Omorganisation

Det där med omorganisationer är inte alltid av ondo. Den här veckan har jag bara positiva erfarenheter av omorganisationer både privat och i arbetslivet. Nu ska vi bara köra på och bocka av allt som står på den där listan ”att göra”!

Vad har hänt sedan sist… På söndag vid lunchtid sätter jag mig en stund i soffan när Nils sover middag. Det skulle jag inte ha gjort! Ischiasnerven kommer i kläm och det smärtar i hela vägen ner under knävecket och upp i ryggen en bit. Slappna ALDRIG av! På måndag får jag två minuter hos en naprapat som omorganiserar min höft en aning och på tisdag kväll är all smärta borta! Hur fantastiskt är inte detta? Min träningsvecka är räddad!

På tisdag får vi åka vägen förbi den julmarknad som vi besökte i lördags, när vi ska till badhuset. Nils farmor och farfar köpte lotter i Nils namn och han vann en hemslöjdad käpphäst. Ett riktigt fint hantverk!

För att återgå till ämnet omorganisation så ska vi återigen ha en omorganisation på jobbet. Två dagar har vi haft konferens på Vann Spa Hotell och Konferens. Det har varit mycket information men det mest glädjande var att de som fick gå över till en annan avdelning vid förra omorganisationen nu kommer tillbaka till vår avdelning igen. Riktigt kul är det också att de tar med sig flera nyanställda som vi inte tidigare har träffat. Det är riktigt kul att få ansikten på alla. Vi utgör en avdelning som är spridda över ett ganska stort geografiskt område vilket gör det extra trevligt att få en möjlighet att ses och ventilera vid dessa tillfällen. I onsdagskväll kom jag ut på en joggingtur och sedan direkt ner i spabadet för att ansluta till mina kollegor. Idag avslutade vi konferensen med en föreläsare som på ett otroligt underhållande och entusiasmerande sätt belyser vår inställning för problem hinder och beslut. Hur vi undviker ursäkter och bortföklaringar och bara gör det som måste göras eller det som vi beslutar oss för att göra. Bra pepp.

Ikväll har jag suttit med mitt grupparbete som jag gör ihop med en annan tjej och vi blev klara med hela uppgiften. Vi sammanställde och skickade in den tre dagar före utsatt tid. Så skönt! Nu släpper vi den pucken och går vidare!

Jag har också hunnit med att klippa mig, dete unnar jag mig alldeles för sällan!

Nu är det bara fredag kvar på den här veckan! Hej hopp! Så kul det ska bli med helg, men först ska jag lösa ett problem jag står inför på jobbet. Det känns som en bra vecka!

Hur har er vecka varit?

2 reaktioner till “Omorganisation

    1. Ja, vi var inte nöjda för 1,5 år sedan då de delade på gruppen så nu blev det toppen! 🙂
      Helt otroligt att min ischias bara försvann, endast ett dygn senare! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.