Tandläkarbesök – en egoboost!

Tre tandborstar rikare och ett vitare leende så slutar den här veckan på topp.

Veckan som har gått har varit fantastiskt mysig. Marcus har varit bortrest och jag och Nils har haft det supermysigt här hemma. Bland annat spenderades delar av min lediga tisdag hos ett rutinbesök hos tandläkaren. Hej och hå vilken egoboost det var! Jag fick så mycket beröm för mina fina tänder och min goda tandhygien. Kaffefläckar putsades bort och ut kliver jag med ett jättegrin. Boostad med beröm och dessutom kompenserad med tre tandborstar i handväskan för att jag fick komma in mer än tjugo minuter efter min utsatta tid.

Varje kväll har jag suttit med ett grupparbete i kursen som jag läser. Två timmar varje kväll efter att Nils har gått och lagt sig. Vi har varit så effektiva och kommit riktigt långt med hänsyn till antal timmar vi har lagt ner. Jag samarbetar med en härlig tjej som bor i Stockholmsområdet någonstans så all kommunikation sker via delade dokument och telefonsamtal.

När Marcus kom hem på fredagen, efter en vecka i Norrland, så gjorde jag och Nils våffelkalas. Det är väl mysigt när man har varit borta en vecka att få komma hem till lite kalas och få äta något som är gott och få känna sig efterlängtad.

Idag åkte vi på julmarknad med Nils farmor och farfar. Det var mycket folk och trångt i byggnaderna, ett gammalt tingshus med tillhörande arrest. Det bakades färska bullar i huset och det fanns allt från stickat till träslöjd, keramik och pralinförsäljning. Nils fick en fin bärgare med bil som bärjas av sin farfar. En mycket nöjd grabb.

Vad tycker ni om att gå till tandläkaren?

2 reaktioner till “Tandläkarbesök – en egoboost!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.