Bjudmiddag

Födelsedag, middag och snittblommor. Sömnbrist, tunga löpsteg och studier. Hej och välkommen huvudvärk…

Igår firade vi Marcus födelsedag. Först med bananpannkakor på sängen med sång och levande ljus. Sedan var det hets på jobbet för att hinna till möten.

På eftermiddagen/kvällen var vi bjudna på middag hos Marcus föräldrar. Fisk och sötpotatismos och annat gott att ha till. Maten var jättegod men både jag och Nils var trötta. Jag fick med mig massor av fina blommor att sätt i vas från svärmors trädgård. Jag har inte orkat att fota dem än då jag prioriterat mina studier och sovvanor. Men snart dyker det upp!

Jag sov inte en blund den natten och låg och vred och vände på mig med en inre stress och en skyhög puls. Natten till idag sov jag något bättre och nu ligger jag i sängen redan klockan 20.

Alltid när man har bråttom…

Idag blev det en tung löptur med vagnen och fartlekar… Sedan tog jag vara på alla kantarellerna för att hasta vidare till simskolan med Nils. Han kan ju, som vanligt, redan simma och kastar bort all flythjälp som finns att tillgå… Den roliga lekbassängen ligger precis bredvid den bassängen som vi tränar i och den lockar betydligt mer än simundervisningen…

Ny almanacka är beställd från personlig almanacka!

Använder ni almanacka eller planerar ni i telefonen?

2 reaktioner till “Bjudmiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.