Mumsig middag

Den här goda pizzan hade inte blivit av om inte våra fina grannar odlade så goda röd- och gulbetor. Ekologiskt och närproducerat, hemburet med endast mina andetag som koldioxidutsläpp.

Mmmm, vilken god middag jag åt idag! Hemmagjord glutenfri mördegspizza med grannens röd- och gulbetor, creme fraiche, rosmarin, chevre, valnötter och honung och basilika. Så lyxigt med våra fina grannars odlingar i maten. Bästa grannarna har vi som skänker oss så goda grönsaker och potatisar av olika sorter. Man blir alldeles varm i själen av deras omtanke. Vi har en alldeles lagom kontakt med grannarna. Vi springer inte ner varandra, vi kommer inte oanmälda men äter middag eller dricker kaffe hos varandra lite då och då och har det mysigt ihop. Åldersskillnaden spelar ingen roll, de är pensionärer och vi är mitt uppe i småbarnslivet med arbete och livsmål att uppfylla.

Svärmor och svärfar eller farmor och farfar tittade förbi efter jobbet. Med sig hade de fina kläder till Nils, vilket han behöver. Byxor tycks vi ha nästan helt slut på i rätt storlek.

Dagens träning bestod av rehabövningar för benen. Stark ska jag bli när det här är över. Snart är det dags för att springa en lång distans. Jag tänker att morgondagen får bestå av ett 1-timmes löppass efter jobbet. Håll tummarna för att det blir bra!

Kör ni också fredagsmys före fredagsmys?

2 reaktioner till “Mumsig middag

  1. Jag är inte utredd glutenintolerant men har en immunbrist där glutenintolerans är väldigt vanlig. Min mage mår så mycket bättre (och mitt humör) efter att jag började utesluta gluten. 😊
   Vi har fantastiskt fina grannar! 🤩
   Äter du gluten?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.