Motstridiga känslor

Idag har jag kunnat klämma in vardagsmotion och träningspass, lite övertid på jobbet och god kvällsmacka.

Idag körde jag 2,5 km uppvärmningsjogg, benen kändes enormt tunga och jag trodde nästan inte att jag skulle ta mig runt. Sedan körde jag 10×60 m backintervaller och då kändes benen hur lätta som helst… Jag visste inte hur jag skulle förhålla mig till dagens pass. Kan det bero på morgonens cykeltur till förskolan, en mil med en riktigt seg uppförsbacke. Blött och regnigt var det. Regnet bara öste ner.

Jag har slutat att lyssna på musik när jag tränar. Jag lyssnar mycket på P3 dokumentär och ljudböcker.

Efter passet blev det en god macka och en varm skön dusch och lite ekonomiplugg. Jag gör några uppgifter varje kväll, för att hänga med så bra som möjligt.

Vad har ni på er kvällsmacka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.