Husvagnssemester

Västkusten är bästkusten. Så är det bara. Mina lyckliga barndomsminnen kommer därifrån och somrarna spenderades alltid på klippor med salta bad. Allt det där vill jag ge mitt barn också!

Nu kommer en sista uppdatering från vår husvagnssemester för drygt en vecka sedan. Jag älskar husvagnslivet och Nils tycks tycka likadant. Vi är tyvärr två mot en och får nog nöja oss med att låna mammas och pappas husvagn vid de tillfällen vi kommer ut. Ur Nils perspektiv är det hans husvagn och ”mommo” och ”moffa” lånar den av honom just nu. Själv har jag massor av härliga barndomsminnen från västkusten och husvagnslivet och det är stor avkoppling och fröjd i hjärtat att få komma dit.

Sista dagen hade Marcus lovat att hjälpa en kompis med sin bil och jag och Nils var kvar själva på Solvik. En liten stund. Vi bjöd in pappa och Nils fick äntligen bada lite. Vi hade picknick på klipporna och promenerade bort till hundbadet så att Ozzy också fick bada. Det var så spännande att få kasta en pinne ut i vattnet så att Ozzy kastade sig i och simmade för att sedan komma upp och skaka av sig vattnet så att vi blev blöta allihop. Tänk att få uppleva världen ur en tvåårings perspektiv. Allt är nytt och roligt och hyfsat kravlöst. (Vi har krav på att han uppför sig).

Efter badet och en lite tupplur åkte vi in till Smögenbryggan för att få i oss middag. Vi hade under veckan provat några ställen men den här gången, till slut, fick vi nog bästa upplevelsen. Vi var först på ett ställe som nästan i samma stund som maten skulle komma in kom på att de hade slut på pannkakor. Vi gick vidare till Skärets krog och café och där fick vi bästa servicen och maten på hela veckan. Nils fick sina pannkakor, jag åt högrev som bara smälte i munnen och pappa åt en fiskbit som smakade perfekt.

Nils tar väl hand om Ozzy och ser till att han har kopplet på sig och får mat ovh vatten. Han delar till och med med sig av sin snutte. Han är riktigt duktig på att vara snäll och rädd om hunden.

Nils vill numer oftast ”gå sjäv” och efter dagens slut så fanns det många skrapmärken på knäna. En lycklig liten grabb somnar med smutsiga fötter och skrapsår på knä och händer.

Har ni några minne från västkusten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.