Komma iordning

Tillbaka hemma efter en vecka kring Kungshamn/Smögen. Vi har hittat vår nya pärla att tillbringa sommaren på och önskan/lusten om ett boende vid havet tar vid. Nu går tvättmaskinen varm och gräsklipparen har fått bekänna färg. Snart ska vi få ihop slingan till robotgräsklipparen igen. Det ska bli så skönt!

Efter en vecka i husvagn på Solviks camping är vi åter hemma och tvättar, klipper gräs, städar och hänger med grannarna. Vi plockade med oss jordgubbar och grädde och bryggde en kanna kaffe (i vår nya kaffebryggare) och gick över till grannarna. En liten ”tack”fika för att de har sett till vårt växthus, matat katten och tagit hans om posten när vi var borta.

Till Nils stora lycka har de en pool som just nu håller 28-29 grader i vattnet. Nils ville inte sitta stilla och äta jordgubbar… Han tog på sig sina simpuffarna och slängde sig i med farbror Lennart. När inte Lennart orkade bada mer tog jag vid och sammanlagt badade Nils i ca 1 timma! Hur orkar han den lilla skrutten?! Det tog inte långa stunden innan han somnade i pappas knä efter badet.

Eftersom uppkopplingen har varit riktigt dålig på vår semestertrip så har bloggen fått stå i ro under veckan. Uppdateringar från Kungshamn/Smögen kommer lite då och då under följande vecka. På grund av den dåliga uppkopplingen har min dator massor att göra med att uppdatera foton från telefonen och det tycks ta en evighet! Vi är så nöjda med veckan som har gått och så nöjda över att vi har så mysiga grannar som vi kan hänga med!

Hur har ni det i värmen? Här är klockan tolv på natten och temperaturen visar på 20 grader ute…

2 reaktioner till “Komma iordning

  1. Visst är Kungshamn underbart och vilket väder ni har haft 😎🌞.
    Och visst är det en ynnest att ha goda grannar 🤩

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.