Bästkusten när den är som bäst!

Många steg blev det på dagens rundtur i Kungshamn. Idag har jag tagit en bra bit över 25 000 steg och Nils har redigt hängt med i vagnen eller på mammas och pappas axlar.

Idag tog vi apostlahästarna på en redig tur. Allt som allt loggade jag 1,65 mil. En redig tur genom Kungshamn på stigar och bryggor som jag aldrig har beträtt innan. Vad händer då?! Jo vi springer på en supermysig tapasrestaurang som ligger väl dold ut på en brygga. Vi testade den inte idag men ska ta en tur dit när vi är mer uppklädda och inte kommer i svettiga träningskläder.

Sedan sprang Nils sitt första lopp någonsin på totalt 500 m, varav han snubblade och slog i knäna efter 125 m och jag fick springa med honom på axlarna… Nils var lika nöjd för det och fick medalj.

Igår firade vi svärfars födelsedag på Smögenbryggan med Marcus bror och sambo. Vi käkade på Hamnen 4. Jag åt en av de godast glutenfria pizzorna någonsin med rödbeta och chèvre. Jag som aldrig beställer pizza annars. Nils fick äta sin allra första pizza men jag tror att det mesta var kvar på tallriken när han var klar… Däremot gillade han min pizza. Jag tror att alla var nöjda med maten men däremot var servitrisen ganska otrevlig och vi fick barnmeny efter att vi frågat om det fanns någon. Likaså fick vi be om glas och bestick till Nils.

Men sällskapet och den goda maten vägde över, jag skulle absolut kunna tänka mig att åka dit och prova något annat på menyn också!

Har ni någon favoritrestaurang att tipsa om på västkusten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.