Vansbro tjejsim

Nu är jag i mål med Tjejklassikern! Ska jag ta den ett varv till eller ska jag ge mig på en halvklassiker? Trappa upp långsamt? Vansbro levererade superkallt vatten och många taggade tjejer.

Igår var det bröllop och fest och idag blodigt allvar i Vansbro. Vi körde 30 mil enkel väg för att simma 1 km i 15-gradigt vatten på knappa 30 minuter. 27 minuter och 43 sekunder för att vara exakt. Mer än två minuter snabbare än sist jag simmade. Vilket var för tre år sedan innan jag blev gravid.

Vattnet var iskallat och de sista hundra meterna gjorde nästan ont i bröstet, ovan simmare som jag är. Det hade inte fungerat utan våtdräkten som jag fick låna av min svärmor. Stort tack!

Vid målgången möttes jag av min underbara familj med en stor kram och en ros att hänga bredvid medaljen runt halsen. Efter lite lek i lekplatsen och ett varmt ombyte till mig kastade vi oss över restaurangen och den goda buffén.

Nu äntligen har jag slutfört tjejklassikern! Den jag påbörjade innan jag blev gravid. Där jag körde kortvasan med Nils halvvägs bakad i magen (jag var i v. 21) men föll på Tjej Vättern. Och tur var väl det att jag inte gav mig på det, en vecka senare låg han i min famn! Den bästa prestationen jag någonsin har gjort!

Nu funderar jag på att göra en halvklassiker, vad tror ni om det?

2 reaktioner till “Vansbro tjejsim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.