Sandra ❤️ Tobias

Vilken eftermiddag och kväll! Väl värd att minnas på många sätt. Vigsel i kyrkan med fin musik och ett brudpar som strålade mer än solen hade gjort om den hade varit närvarande!

Vilket vackert bröllop vi fick bevittna igår! Så välplanerat och genomtänkt. God mat och fantastiskt trevliga huvudpersoner och gäster. Jag har aldrig varit med om så många tal som alla var härliga och bra och känslosamma att lyssna på.

Jag vill inte förringa brudgummens klädsel på något vis, – men vilken klänning hon bar, Sandra!

Det finns inga ord som rymmer stämningen och atmosfären som infann sig i den festglada ladan och i partytältet. Att det ösregnade större delen av kvällen spelade verkligen ingen roll, det fanns inget som kunde bryta den förtrollning som rådde.

IMG_5011

Lagom till första dansen höll regnet upp och alla gäster stod med tomtebloss runt de dansande tu. Som nämnt ovan, allt var planerat i minsta detalj!

IMG_5014

Både jag och Marcus deltog i var sitt framörande. Marcus och vår vän Philip drog en redogörelse från svensexan med mycket humor och skratt. En något nervös brudgum från början men ganska nöjd när det var över… 

Jag tilsammans med brudens barndomsvänner framförde en liten sång. Jag är djupt rörd och tacksam över att få den stora äran att ingå i ett så sammansvetsat umgänge.

Vi bjöd på skönsång av högsta kvalitét! Det har varit riktigt kul att båda skriva texten och öva tillsammans för att till sist få framföra den för brudparet.

Hjärtliga lyckönskningar till brudparet! Tack för att vi fick vara med på er stora dag!

Har ni några bröllop på årets agenda?

2 reaktioner till “Sandra ❤️ Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.