Monsterrace

Solsken och en stor strid om att ha kåpor på öronen. Livet som småbarnsförälder till en liten, för dagen, trotsig kille. Det mullrar ordentligt när man är på monsterrace.

Vilken tur vi har haft med vädret! Första tävlingen för i år och jag besökte den ihop med Nils idag, dag två av två. Första tävlingsdagen var igår, men då hade jag tenta och dessutom ösregnade det hela dagen. Detta blev ju grädden på moset, att solen sken hela dagen.

Nils och jag hade en kamp om att behålla hörselkåporna på. Jag vann alla gångerna som tur är! Det roligaste var picknickkorgen och hoppborgen, som hyste många barn utan föräldrars övervakning.

Vattenmelon i mängder genererar många turer till buskarna…
Delar med sig av sin vattenmelon med farfar.

Det gick så där för Marcus i tävlingarna. Han körde sönder men de hann att reparera den inför eftermiddagen. Tyvärr hjälpte inte det och det blev ingen pallplats. Nils trodde att pappa satt i alla bilarna som körde och klappade händerna när han tid över för att titta. Jag hade min bärsele med och den är guld värd i de här sammanhangen när man ska stå och gå en hel del och lillskrutten vill bli buren.

Har ni varit på monsterrace någon gång?

4 reaktioner till “Monsterrace

  1. Ja ni hade tur med vädret idag. Tråkigt för Marcus men man kan ju inte vinna jämt. Men du vann kampen om hörselskydden 👍😁

    Gilla

  2. Har inte varit på det, men det är lite planer på att vi ska gå på speedway första ggn med tösen imorgon =D, det kan nog vara häftigt / sweetwords.se

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.