Watergate, historien om Nixon

Politiska skandaler, vem kunde tro att de kunde vara så underhållande? Det här är min nya boknisch.

Jag lyssnade på watergateskandalen på P3 Dokumentär och blev tagen och häpen och fick definitivt upp mitt intresse för den här skandalen och för Nixon. Vilken ”crook” han var trots sitt uttalande. Att kunna använda så smutsiga metoder och svärta ner sitt namn på det viset. Det är märkligt. Att dessutom tro att han ska kunna förneka detta trots bevis som radas upp ett efter ett. Inte bara sig själv utan även sin familj. Tänk att behöva säga att ”min pappa var president men han boerdrade flera olagliga handlingar och fick avgå”. Jag hade gärna avstått.

Hur som, var jag tvungen att leta fram en bok om skandalen på BookBeat. Där hittaded jag en serie med flera politiska skandaler… Det här kan nog bli den nya nischen efter presidentfruar som jag lyssnade påp för ett tag sedan.

Har ni någon boknisch just nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.