Vilken underbar söndag

Idag har vi haft en fantastisk, händelserik söndag. Vi har uträttat så mycket och dagen har känts effektiv.

Vi började dagen med en tur till IKEA. Vi köpte inflyttningspresent till min fina vän som har flyttat och blivit sambo. Lite smått och gott som man behöver när man har flyttat och bara vill sitta hemma och mysa ihop. Utöver det slank det med andra saker i kundvagen. Det som stod på listan var en tavelram att rama in Nils första fina vattenfärgsmålning från förskolan. Det är så härliga färger i den att jag mer än gärna vill hänga upp den på väggen. Jag köpte några tidskriftsamlare till de tidningar som blev över i rensningen igår. Jag slängde många men inte alla. Jag köpte även en skrivbordslampa, inte den som jag först hade tänkt, utan en billigare vit. Skyltexemplaret på den lampa jag först hade tänkt köpa, var alldeles ranglig och orkade inte hålla uppe armen. Så jag köpte en annan istället. Jag kommer visa foto när den står på plats. På väg ut köpte vi en varmkorv i bröd till Nils. Den slukade han med glädje. Han var fantastiskt duktig inne på IKEA och satt i kundvagnen hela tiden. Han gör verligen mammahjärtat varm av hela sin uppenbarelse.

Vi köpte också två ben till min mormors nya badrumsskåp. De har köpt nya skåp till badrummet och trodde att benen låg förpackade två och två, vilket de inte gjorde. Så jag kompletteringshandlade och levererade dem direkt till badrummet. I gengäld fick vi kaffe och en mysig stund tilsammans. Eftersom de bor vid stans bästa ICA affär (samma som jag bodde vid innan flytten) hann jag med att vara nyttig och inhandla veckans matvaror. Nils fick åka i kundvagnen som har en bil i fronten och där var hans dag fulländad.

IMG_3661

Vi tjuvstartade våffeldagen idag. Dagens kvällsmat blev osötade glutenfria våfflor med grädde och mixad mango och hallon, ekologiska. Så gott och Nils ville ha, för att citera, ”mer”! Med lite energi i kroppen innan läggdags sjöng vi ”små grodorna” och gjorde rörelserna och hoppade runt i ring. Idag tog det en kvart för den lilla skrutten att slockna för natten.

Jag fick gjort mina rehabövningar idag också. För att få igång cirkulatioinen bak i låret blev det en kort men rask promenad. Och gissa vad jag mötte på vägen?! En vattensalamander. Nog för att det finns ett område i närheten som är skyddat på grund av att det är ett tillhåll för salamanderlek, men den här tycks ha förirrat sig.

IMG_3667

Har ni haft en skön produktiv söndag eller en härligt slapp söndag?

En reaktion till “Vilken underbar söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.