När man har en bra dag på jobbet

En bra dag på jobbet kan innebära så många olika saker. Ibland är det att man känner sig extremt effektiv och ibland är det at få njuta av kaffet i vårsolen.

För ett par veckor sedan var jag längre söder ut än vad mitt arbetsområde egentligen sträcker sig. Det var en fantastiskt härlig dag som bara skrek VÅR. Kaffet intogs ute på en frigolitskiva i en solvägg. Med mig hade jag min nya kamera och en av mina kollegorna visade sig vara fotoentusiast. Han knäppte av några foton där faktiskt jag finns med på motivet. De där dagarna lever man för på jobbet. Det infinner sig en viss frihetskänsla när man kan gå utanför dörrarna och naturen breder ut sig framför ögonen. Bakom mig kan det förvisso vara en byggarbetsplats, men det tar jag tag i efter kaffet…

DSC_0030DSC_0032

Idag har jag varit ledig och ägnat dagen åt mitt styrelseuppdrag. Vi har haft årsmöte med idrottsföreningen och det har krävts lite förberedelser.

Innan lyckades jag att klämma in en tid hos den fysioterapeut jag har besökt tidigare, då jag hade löparknä 2015. Nu har jag dragit på mig en bristning på baksidan låret och ska få några styrkeövningar för att öka blodtillförseln, samt undvika att stretcha på ett tag. Jag ska också gå på några stötvågsbehandlingar. Jag hoppas att det läker snabbt.

Hur ser en bra dag på jobbet ut för er?

2 reaktioner till “När man har en bra dag på jobbet

    1. Ja, man ska inte träna hårdare än vad kroppen klarar av! 😂👍🏻
      Jag tycker absolut att du ska försöka göra något åt din ryggvärk innan det är för sent! Kroppen försöker kompensera smärta vilket ofta leder till snedbelastningar…💕

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.