Riiiitch…

Med hänvisning till inlägget som jag skrev om Murphys lag. Ibland handlar det om en spya i bilen och ibland om ett par jeans som går sönder…

I måndags tog jag på mig mitt sista par hela jeans… Jag skulle på möte med min chef och hans chef. Jag gjorde en ansträngning till att se någorlunda proper ut. Det första som händer när jag lämnar Nils på förskolan är att jeansen spricker över knät. Nu åker jag till kontoret i fin blus och trasiga jeans… Tur att det ändå kan vara mode i att ha slitna jeans, men tanken var att dyka upp på mötet ”hel och ren”.

Nu fick jag lägga en stooor beställning på Zalando på nio par jeans, något av dessa paren måste ju passa. Jag har ett märke som jag brukar köpa men har blivit lite wild and crazy och köpt flertalet av jeansen i andra märken som Lee, Tommy Jeans, Only och G-Star. Jag hade hoppats på att de skulle vara levererade idag men det blir inte förän till veckan som kommer. Mötet jag ska på imorgon får ske i något annat än jeans.

Vad har ni för favorritmärkken på jeans?

2 reaktioner till “Riiiitch…

    1. Haha, ja jag kommer inte att behålla alla paren. Det är samma typ i två storlekar osv. 😊 Jag älskar jeans – när de är bekväma! 🤗

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.