Tillåt mig att skryta

Ja, idag blev jag så nöjd så jag tänker skita i jantelagen och skryta över min egen prestation. Det finns många som presterar bättre än jag men det här är den bästa av MINA prestationer. Jag tänker tillåta mig själv att vara jättenöjd.

Idag var jag ute och löptränade för första gången på över två veckor. Det gick så fantastiskt bra att jag måste få skryta om det. Jag sprang min vanliga runda på 5,8 km och höll ett medeltempo på 5:01 min/km. Jag kände mig så otroligt redig efter detta. Dessutom var jag mer än halva tiden i pulszon 5 vilket jag aldrig har varit förut. Det känns verkligen som att jag är i ett bra träningsflow just nu. Jag ska fortsätta att kämpa på och nu ska jag plocka fram cykeln och träna på att trampa till tjejvättern. Ja,  Göteborgsvarvet kommer ju där i mellan.

IMG_3518

Idag har jag suttit en stund och pluggat ekonomi. Igår hade jag en välfylld godisskål som tog slut, det var ju ändå helg. Idag fick jag återgå till mina hederliga naturella nötter och russin till kvällen plugg. Och ska jag vara ärlig, så tycker jag nog att detta är godare än godis i alla fall!

IMG_3520

Till er som börjar att träna idag, ta baby steps! Gör en armhävning varje dag i en vecka, det tar dig inte ens en halv minut. I slutet av veckan har du gjort sju. Nästa vecka gör du två armhävningar varje dag och resultatet i slutet av veckan blir 14 stycken. Osv…

2 reaktioner till “Tillåt mig att skryta

    1. Så kul att du gillar mina tips. Just det du säger att maxa direkt eller ”allt eller inget” har jag märkt av på både mig själv och andra och försökt att analysera det. Att sätta rimliga och överkomliga mål känns mer hållbart. 😄 Hoppas att du känner dig inspirerad, just motion och kondition är bra för både fysisk och psykisk hälsa men det gäller att ta det försiktigt om man har lätt för tex panikångest. ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.