Söndag morgon

Frukost i lugn och ro för sedan vet jag att det är jag som får springa när Nils har vaknat.

God morgon!

Så skönt att komma hem, från en liten kortresa, på en lördag så att hela söndagen ligger framför med tvätt och vila. Jag vet inte om kroppen har något form av geografiskt minne, för i det här huset vaknar jag klockan fem. Likaså idag. Nu sitter jag nerkrupen i soffan med en skål yoghurt och tittar påp TV. Jag kommer inte ihåg när jag hade på Netflix senast.

IMG_3514.JPG

En annan sak som jag har reflekterat över är mina händer. Varje vinter får jag svåra eksem på två fingrar på min högra hand, men i år har den varit fläckfri! Kan det bero på min sockeravgiftning eller mitt försök att totalt hålla mig borta från citronsyra i produkter?

Har ni några säsongskrämpor?

2 reaktioner till “Söndag morgon

    1. Ja, vi har gjort stora förändringar när det kommer till socker. Som sylt mixar vi istället mango och hallon eller mango och jordgubb. Vi köper all frukt och bär ekologiskt och lagar all mat från grunden med noga utvalda råvaror. Jag använder många antiinflammatoriska kryddor som gurkmeja, kanel, kardemumma mm. Jag tror fullt ut på att det vi stoppar i oss påverkar hela kroppen. Men självklart gör även jag undantag någon gång då och då. Jag vill ju också leva! 😄

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.