Dags för en ny uppdatering

Var det sista snön att träna på? Igår hann jag åka en sväng i plusgrader men senare kom regnet och åt upp snön ganska fort. Ett par veckor med snö och fina pistade spår, jag hoppas på ytterligare kyla och minusgrader. Februari ut i alla fall.

Det har varit lite lojt här på bloggen i några dagar. Tiden räcker inte alltid till och jag vill inte sitta med sociala medier i knät när jag har familjen runt mig som jag kan umgås med istället. Nu är det lugnt för jag vaknade vid fyra imorse och jag kan lova att jag sitter uppe själv!

Dessutom passar jag på att åka längdskidor medan snö finns. Igår körde jag en mil i fyra plusgrader. Det var inte roligt, men så skönt när det var gjort. Det har varit så fina spår men nu fastnade stavarna och spåren var sladdriga och min teknik var usel. Men gjort är gjort och jag är nöjd!

Jag rensade brevlådan på massor av tidningar, branschtidningen från jobbet, informationstidning från Vasaloppen och min heliga trädgårdstidning! Det ska nog finnas att göra i helgen. Nils har fått sin första tidningsprenumeration i julklapp av mormor och morfar. En färsk Bamsetidning låg det i lådan häromdagen.

Pelargonerna står ju i ny jord hemma och väntar på att våren ska komma.

Hoppas att ni sover gott!

2 reaktioner till “Dags för en ny uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.