En vanlig sketen tisdag

Teknikpanik och stegmål som ska uppfyllas. Grönkålschips i ugnen och ännu mer teknikproblem.

Oj, vilket i-landsproblem jag fick igår. Jag gick igång på alla cylindrar och ringde support. Support på min Garmin pulsklocka. Jag hade den på laddning och när den hade nått 100% startade den om!?! Som att det inte räckte så började den om på dagen innan och mina, för dagen, ihopsamlade 4600 steg var nollade! Inte förrän sent på kvällen ”hoppade” tiden rätt till dagens datum. Men då var jag också tvungen att börja om med mina steg för att inte sabbotera mitt stegmål. Det är ju bara sex dagar kvar på min stegutmaning. Totalt gick jag 15000 steg igår bara för att kunna nå mitt mål.

img_3350

Idag är jag ledig och har sedan halv sex suttit uppkrupen i soffan med Nils framför nyhetsmorgon. Jag började dagen med en kopp kaffe och sedan fortsatte vi med picknickfrukost på golvet. Det var spännande. Vad som mer är spännande är all snö som har kommit. Vi har ju fått snö tidigare men inte så som nu. Det var -14 grader nu på morgonen, om temperaturen stiger något när solen har gått upp så ska vi ut och leka i snön.

dsc_0676

Min kamera börjar bli riktigt dålig nu. När jag fyllde 25 fick jag en Nikon D3000 i present och den börjar verkligen att sjunga på sista versen. Jag har börjat att titta på en ny att ersätta den gamla med men jag blir så snål! Samtidigt använder jag kameran VÄLDIGT mycket. På grund av slitaget använder jag istället min mobilkamera och i jämförelse så är bildkvaliteten kass.

Vad använder ni för kamera? Ge mig tips!

4 reaktioner till “En vanlig sketen tisdag

      1. Haha jag hörde det verkligen preciiiiis efter jag skickade kommentaren. 😂😂 Men kameran är fortfarande bra 😄

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.