Idag andas jag ut

Måndag – jobb från sex till 19, tisdag – jobb från halv sex till 20 och onsdag – kurs från halv sju till 17. Idag ska jag vila och ha det bra.

Oj viken vecka jag har haft! Jag har åkt hemifrån för jobb vid halv sex – sex och kommit hem på kvällen vid sju – åtta både måndag och tisdag. Igår var jag på kurs i Uddevalla, på Riverside hotell. De serverar toppengod mat med härliga tillbehör till kaffet, som synes på bilden ovan. Utöver det så lärde jag mig något också! Hektiska dagar men härligt att få dem avklarade.

56979051338__7bf31879-8bc6-4346-8657-fb5137b86e2a

Idag är jag ledig så nu har det blivit en skön långfrukost innan Nils vaknade. Jag har än så länge lyckats att uppfylla mina stegmål varje dag och nu, idag inräknat, är det bara tolv dagar kvar innan slutmålet är uppfyllt i 30 dagar. Då kanske jag unnar mig lite vila eller så kastar jag mig genast på att nå målet i totalt 60 dagar… Nu ska jag packa badväskan och styra bilen mot badhuset.

Hur har er jobbvecka varit?

2 reaktioner till “Idag andas jag ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.