Milen

Vissa dagar känns bättre än nadra. Efter en god natts sömn med nästan tre timmars djupsömn och en bra dag på jobbet, avslutades den med ett bra löppass.

God morgon! Varför inte stiga upp vid fem även när man är ledig? Kroppen är ju ändå inställd på att vakna och hålla sin rutin.

Igår var en fantastiskt rolig dag på jobbet. Jag och tre av mina kollegor var på kurs med ett viktigt innehåll. Då vi ibland utför jobb som enligt arbetslagen kräver att vi använder fallskydd som t.ex sele och stödlinor, fick vi kurs i att rädda varandra i ställverksmiljö om olyckan skulle vara framme. Även jag som är mer än huvudet kortare än mina kollegor och många kg lättare kan utan svårigheter få ner mina vänner om något skulle hända och de blir hängande i sin sele på hög höjd. Kul och givande och framför allt en tanke på SÄKERHET.

img_3298

Väl hemma, efter kursen igår, fick jag snörat på mig joggingskorna och kom ut på en välförtänt och efterlängtad enmilatur. Det var inte med lätta steg men det var ett skönt pass och jag behöver alla km jag kan få i benen. Jag hoppas att jag snart är där igen när löpningen känns som ett gift som man inte kan vara utan. Dessutom är det dag 13 av 30 med uppfyllda 10 000 steg.

Hur ser starten ut på ert träningsår?

4 reaktioner till “Milen

  1. Grym du är löpning o allt,heja dig!
    Svar: Ja hihi men exakt skönt att få rå om sig själv lite och vara ifred i lugn o ro och sortera sina tankar, så sant!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.