Årets första arbetsdag

Julledigheten avslutades med lite shopping, kaffe och mycket motion. Bara den här veckan har jag skrapat ihop 23 km, och mer ska det bli!

I måndags hade förskolan stängt. Jag och Nils följde med svärmor/farmor till Karlstad. Hon hade ärende till blodcentralen på förmiddagen och efter det gick vi ut för att äta lunch. Vi provade Fontana Di Trevi och trots att de hade barnmeny så visade servitrisen tydligt att hon inte uppskattade att vi hade Nils med. Maten överlag var god men kycklingen var väldigt seg och det tog lång tid innan maten kom fram. Nils åt sin pasta med stor aptit och brydde sig inte om servitrisens attityd.

Vi fick gjort några ärenden. Svärmor köpte en symaskin och vi båda hjälpte till att fylla på Nils strump- och kalsongbestånd. Dessutom köpte svärmor en ny gubbkeps till Nils, vi tappade bort den förra och han passar så bra i den!

Innan hemfärd tog vi en kopp på Wayne’s coffee.

Väl hemma tog Marcus över nattningen av Nils och jag kom ut på en promenad med en god vän. Vi ses inte så ofta längre nu när föräldraledigheten är slut. När vi väl ses är det efter att barnen har somnat på kvällen. Den dagens stegkvot uppfylldes med råge.

Efter detta har jag joggat två kvällar i rad. Det känns som en uppåtspiral är i antågande!

Jobb idag och två dagar till, har ni börjat igen efter julledigheten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.