Nyårsafton

Att få den här lilla finklädda vispen att sitta still för ett nyårskort, det är en utmaning. Stilig var han även om han snabbt svidade om till pyjamas. Till slut låg han och katten och sov tillsammans i ett av rummen på övervåningen.

Nyårsafton firade vi hemma hos våra vänner Sandra och Tobias. Sandra en en riktig fena på inredning och bordsdekorationer och kvällens dukning var fantastisk! Vi var totalt fyra par och Nils med på festen. Nils hade svårt att komma till ro och överskred läggdags med flera timmar. Första och enda gången hoppas jag! När han till slut hade somnat så missade han allt av vad fyrverkerier erbjöd vid tolvslaget. (Det erbjöds i och för sig flera timmar innan tolvslaget också… Någon som kan förklara det?).

img_3158

Vi bidrog alla med något till nyårsmenyn. Jag och Marcus hade med oss jordärtskocksoppa till förrätt med tunnbrödskakor till. Värdparet stod för huvudrätten, oxfilé med potatisbakelse. Efterätten hade Amanda gjort, som synes på bilden ovan, en helt fantastisk god bakelse som var både gluten och laktosfri. Hon är helt enastående vad det gäller att baka. Sista paret hade med sig alla tilltugg i form av nötter, chips och godis.

img_3147

Att bräcka Sandra vad det gäller att dekorera för fest, det går inte. Köksbordet har Tobias snickrat ihop själv. Perfekt, då får man det precis så stort som man vill ha det.

img_3149

Fotografierna är tagna med mobilkameran och håller därför inte så hög kvalitet, men innehållet kan ni se i alla fall. Vi spelade lite brädspel mellan huvudrätt och efterrätt, och vips så var det dags för att koka kaffe och i nästa stund korka upp flaskan och skåla in det nya året. Tiden försvann i en hast.

Hur firade ni in det nya året? Hade ni kul?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.