God Jul

Tiden går allt för fort och livet spinner på i alldeles för högt tempo. Jag ser fram emot den dagen när det är tomt i almanackan!

Vilken dag, vilken vecka! Det har inte funnits tid till något utöver Nils och jobbet. Igår var jag hemma 20.00 från jobbet och idag har vi varit på BVC, åkt till ett möte där motparten inte dök upp och sedan åt vi tårta på avdelningen och jag åkte hem för att få massage.

Den massagen – åh så skönt! Jag trodde inte att jag var SÅ stel, men OJ! Nu förstår jag varför det kan vara svårt att sova ibland. Jag ska genast boka in en ny tid. Det här stela i kroppen behöver stävjas.

img_3005

Första julpysslet har kommit hem från förskolan. Tyvärr tappade tomten ett öga i hanteringen av Nils på förskolan. Det är riktigt mysigt att få hem första julpysslet som lillskrutt har åstadkommit.

Hoppas att ni hinner att återhämta er i jul!

3 reaktioner till “God Jul

 1. Känner precis likadant. Ska bli skönt med långledigt nu ända fram till 2jan och har. Massage att se fram emot 3e. Upptäckte att jag sov mycket bättre när det lugnande ner sig på jobbet efter hektisk höst, så skönt att sova!

  Gilla

  1. Så skönt att unna sig massage! Det var ett par år sedan jag hade bokat in massage innan igår… Det ska inte gå några år till nästa bokning. 😄 Min sömnkvalitet är sådär just nu… 🥴

   Gilla

 2. Mysigt med barnenspysselgrejer.
  Ja massage är inte dumt. Skall utnyttja resten av mitt friskvårdsbidrag innan årsskiftet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.