1:a luckan öppnad

1:a december idag och första luckan i adventskalendern är öppnad. En kopp kaffe med katten. Hur har ni det nu i december?

Idag öppnades första luckan i adventskalendern. Nils har en fin kalender från BRIO och första luckan innehöll en fin liten katt. Det var lilte märkligt i början att man skulle öppna en lucka i den här förpackningen… Sedan drog vi fram tågrälsen från BRIO och byggde ihop (och rev ner) och katten fick sitta på loket och på perrongen.

DSC_0528

DSC_0546

Själv fick jag en kaffekalender. En ny smak varje dag. Dagens kaffe smakade ganska bra men jag hällde tyvärr lite för mycket vatten över de malda bönorna. Imorgon blir det bättre, med rätt mängd vatten.

DSC_0541

Egentligen är detta perfekt, det är tre koppar kaffe i varje portion och det behöver ju inte konsumeras mer på en dag. Morgonen är räddad. Nu måste jag försöka att leta fram kaffepressen som ligger i en kartong någonstans. Det känns mer genuint med en kaffepress än att köra det genom ett melittafilter.

Har ni öppnat adventskalender idag?

4 reaktioner till “1:a luckan öppnad

 1. Så mysigt :). Har inte öppnat ännu har fått en med My little pony på av sonen så tänkte öppna sen när han är hemma :). Han har också en nämligen :).

  Förresten om du vill får du gärna går med i en bloggsupportgrupp på Facebook :). Man får betydligt fler kommentarer och läsare där, trevlig stämning och glädje :). Hittat massor av nya bloggar, om du väljer att gå med så läs reglerna och svara på frågorna :).
  https://www.facebook.com/groups/883116545231697/?ref=bookmarks

  Gilla

  1. Men så spännande! -Och passande för dig! 😉
   Vad innehåller en kalender med My Little Pony?!?

   Jag har sneglat på de där bloggrupperna på fb men de flesta kräver att man komenterar varandra inlägg och jag känner inte att jag kan ha det kravet på mig. Det rä ofta som jag läser men inte känner att jag har tiden eller energin till att kommentera…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.