Mansgöra?!?

Vem sköter värmesystemet hemma? Här är det jag som har stört mig på att elementen är kalla och ser därför själv till att få ordning på dem. Man kan bara lita på sig själv.

Hur har ni det där hemma med mans- och kvinnogöra? Är det uppdelat? Vissa saker delar vi på men det har inte så mycket med könet att göra. Jag brukar oftast laga maten, jag är mer intresserad av det och Marcus diskar nästan ALLTID. Och dammsuger. Men de där sakerna som man inte gör kontinueligt varje dag som att lufta elementen och fylla på systemet med vatten.  Jag har stört mig på det i några dagar nu för det börjar ju att bli kallt ute, och därmed inne också. Systemet var helt tomt på vatten. Idag, när Nils sov middag, tog jag äntligen tag i det. Jag fick lufta, fylla på vatten, lufta lite till och fylla på ytterligare med vatten. Men nu så är elementen varma igen.

DSC_0491

Ja Nils är fortfarande hemma sjuk men idag kändes det som att det var sista dagen hemma för honom. Imorgon är det dags att gå till förskolan igen. Han behöver det. Det är inte roligt att vara hemma med mamma eller pappa. Nu behöver han härja med de andra barnen. I natt sov han hela natten, utan att hosta så som han har gjort den senaste veckan.

Hur ser uppdelningen ut hemma hos er?

2 reaktioner till “Mansgöra?!?

 1. alltså ja e dåligt på allt sånt att lufta o sådär men det är så tråkigt för maken har tummen mitt i handen så ska något göras hemma är det jag 😀 med allt 😀

  fin fredag

  Gilla

  1. Åh, Hahaha! Så underbart att det verkar vara så uttalat hos er! 👌🏻😂
   Själv har jag en superhändig sambo med millimeternogrannhet men jag VILL ju fixa jag också. 😉

   Önskar dig en riktigt trevlig fredag också! ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.