Nu är han här!

Ordning och reda för Georg är här för att stanna.

Den där uteblivna Stockholmsresan väckte någon form av shoppingmonster i mig. Idag hämtade jag ut så fina saker. Georg Jensen står monterad och klar på matsalsbordet och en fin leksaksförvaring står fullpackad i vardagsrummet och fina krokar för Nils jackor sitter uppskruvad i hallen.

DSC_0444

DSC_0419

Tyvärr blir ju inte fotografierna tiptop när det är så mörkt ute. Hur som så älskade Nils den nya leksaksförvaringen. Han har öppnat den och rotat runt i den och suttit i den och suttit den. Men framför allt, det är lite mer ordning och reda i vardagsrummet där alla leksaker tidigare har stått löst i en vrå.

Hur löser ni det med ordning och reda?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.