Georg Jensen flyttar in

Jag som verkligen har varit minilaistisk när det gäller julpynt och inte har velat kladda ut massor av tomtar i hemmet bara för att det är jul, har nu försiktigt att börja ändra min inställning. Inga tomtar i mängder men pynt i alla fall med en ny adventsljusstake som en början.

Nu har min adventsljusstake, som jag inhandlade på rea för över 15 år sedan, gjort sitt. Istället har vi klickat hem den danska Season Advent Crown från Gerge Jensen. Dessutom till ett pangpris på 499 kronor just nu på Royal Design. Den är så snygg och kommer att göra sig fint på matsalsbordet med vår taklampa Tage. Vi köpte med förlängaren också. Jag är så spänd över att få hem den nu!

1e9c6fd1-1f48-45b3-ad7e-47ee982a1ba2

Jag får erkänna att jag har suktat efter den här länge och kanske är det den inställda Stockholmsresan som gjorde att Marcus också tyckte att det var en bra idé med en ny adventsljusstake. Jag försöker i gengälld att rensa ut lite annat i mina vrår.

Hur ser er adventsljusstake ut?

2 reaktioner till “Georg Jensen flyttar in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.