Hårstyling

Mina favvomärken på hårprodukter är definitivt Moroccanoil och Kéraste. Den första används flitigast på vinterhalvåret och den sista på sommarhalvåret. Kéraste doftar som att kliva in i en blomaffär.

Det här inlägget innehåller anonslänkar från Adviral.

 

Jag var på kurs tidigare i veckan i Knivsta. Det innebär tiotimmars bilfärd och en hotellövernattning. Jag sov som en stock hela natten. Då passade jag på! På kvällen skrubbade jag ansiktet och lade en ansiktsmask och på morgonen tvättade jag håret och gjorde en hårinpackning med några av mina favoritprodukter ifrån Moroccanoil. Om några år kanske det är något som kag kan klämma in i vardagen igen men just nu får det vara en lyx när man kommer hemfrån. På tal om det så kommer det ytterligare ett julklappstips till trötta mammor som kan förhöja deras hotellövernattningar en aning. En locktång från ghd med värmeskydd för håret. Produkterna kommer från Bangerhead.

 

KÉRASTE SPRAY/KÉRASTE CREME/MOROCCANOIL LOTION/MOROCCANOIL SPRAY/

GHD LOCKTÅNG

Normalt består min hårstyling av att borsta igenom håret och alternera mellan en hårklämma och en tofs. Det som går snabbt och är lätt. Jag har ju mycket självfall på mitt hår och det är svårt att styla håret så att det ligger snyggt hela dagen. Jag får helt enkelt göra det bästa med det jag har.

Hur stylar ni håret?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.