Julklappsfunderingar

Nu börjar jakten på de perfekta julklapparna. Det är så kul att klura ut något fint som någon skulle uppskatta utan att följa en lista. Att få till den perfekta presenten som mottagaren inte vet om att de behöver eller gillar än.

Inlägget innehåller anonslänkar från Adviral.

 

Nu börjar hetsen efter att hitta de perfekta julklapparna. Några julklappar är redan inhandlade och inslagna och ligger och gottar till sig i garderoben. Hur som så vill jag tipsa på sånt som jag själv skulle uppskatta. Här nedan från Ideal of Sweden, själv har jag mobilskalet, sladden och hållaren att sätta i fläkten på bilen, har ni mågra fina tips från mig. Jag älskar ju pioner och har varit så nöjd med motivet på dessa nedan som heter peony garden. Men det finns ju en uppsjö med motiv som passar alla olika smaker.

MOBILHÅLLARE/LADDSLADD/POWERBANK/MOBILSKAL

 

Har ni några bra julklappstips?

2 reaktioner till “Julklappsfunderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.