Tjuvstart på julen

Jag lämnade in mina fina nygamla ytterfoder till blomsteraffären. Dagen efter hämtade jag dem med de finaste jularrangemangen i.

Mamma har köpt så fina blomkrukor till mig på tradera. Jag älskar ju blått och dessa är fantastiskt fina. Men istället för att köpa hem växter och få tid över till att plantera och piffa så ringde jag upp Blomsterhallen i Trollhättan och frågade om de gjorde planteringar i mina befintlilga krukor. De gjorde de! På lördag lämnade jag in de tre krukorna och på söndag hämtade jag ut dem juligaste planteringarna som någonsin har kommit innanför min dörr. Jag är så nöjd med resultatet och riktigt glad att jag beslutade mig för att låta någon annan få utföra jobbet. 300 kronor kostade det mig och det var värt varenda krona!

img_2810

Igår hade vi lite farsdagsfika på kvällen med Marcus mor och far och ikväll sitter jag på ett hotell i Knivsta. Imorgon ska jag och tre kollegor på utbildningi en viss typ av fjärrkommunikation. Nu ska jag passa på att sova och läsa lite i min senaste trädgårdstidning och kanske ta mig en liten sovmorgon…

Vad har ni för juldekorationer som ni ställer fram först?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.