En doft av sommar

Mitt barndomshem var starkt förknippat med doften av nytvättad tvätt. Det har en av mina närmsta vänner berättat för mig nu på senare år. Min önskan och förhoppning är att även mitt hem idag också ska förknippas med den härliga rena doften och känslan.

I samarbete med Buzzador har jag provat Grummes sköljmedel med doft av lindblomma. Och det doftar verkligen ljuvligt! Jag vet inte hur lindblomma luktar i verkligheten men doftar den som sköljmedlet vill jag plantera lindar i min trädgård. En av mina fina vänner, sedan länge tillbaka, har som barndomsminne av att det alltid luktade nytvättat hemma hos oss (mina föräldrar). Det kan ju vara förknippat med att vi alltid gick in genom groventrén och passerade tvättstugan på vägen in, men jag har en förhoppning av att även mitt hem ska dofta nytvättad tvätt och bli förknippat med en positiv doft.

DSC_0190

Förrutom att att skäljmedlet doftar gott så är det dessutom både märkt med Bra Miljöval och Vegan. Det är förpackat i en smart förpackning som är lätt att källsortera och Grumme väljer att värna om miljön och anväänder inte onödiga tillsatser.

Idag har jag bara försökt att ha stillsamma aktiviteter som att slå in Nils farsdagspresent och stoppat ner vårlökar i en kruka. Jag hoppas på att få fina tulpaner till våren i den där krukan. Jag ska ställa den i växthuset i vinter där den ska få blomma fint till våren utan att bli uppätna av rådjuren. Förkylningen har inte släppt taget om oss än…

Har ni någon doft som är förknippat med barndomshemmet? 

4 reaktioner till “En doft av sommar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.