Favoritmärken på kläder…

Hunkydory och Stockh lm är märken som återkommer i min garderob, klassiska kläder som är tidslösa. Här hittade jag ett gäng basplagg att uppdatera garderoben med i höst!

Det här inlägget innehåller adlinks från Adviral

 

Det där med att ha favoritmärken på kläder är så svårt. Jag tycker att det går fram och tillbaka i tycke och smak. Ibland gör ett märke bara fina kläder som man villa köpa hela kollektioner av och nästa gång så har det ingenting som man vill bära på sin kropp… Vissa märken är ändå återkommande i garderoben och man får växla mellan ett gäng märken som oftast gör kläder som passar min smak men framförallt som passar min kroppstyp! Hunkydory är ett av dessa märken som jag gillar, framförallt på sommaren, nu hittade jag även dessa som jag kan tänka mig att uppgradera garderoben med!

kmri6gi4mq0besiipjirgnm2iy9hwpicfsycod6b
A / B / C / D

 

Har ni något favoritmärke på kläder?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.