Halloween!

Happy Halloween! Idag skickade vi iväg ett litet monster till förskolan. Vi är inga fan av Halloween men misstänker att vi ofrivilligt kommer att slussas in i detta jippot ju äldre Nils blir. Så länge barnen tycker att det är kul!

Ja, idag är det Halloween. Fördelen med att bo en bit utanför centrum är att det är svårt för barn och ungdomar att ta sig förbi för ”trick or treat”.

Själv plockade jag upp förkylningen från hell under helgen som gick. Jag är riktigt hängig men hade lovat en ny kollega att mötas upp och sätta in honom i lite programmering som ska göras på ett projekt. Hade jag inte haft detta mötet planerat så hade jag nog kurat ner mig under täcket och kastar in handduken. Men duktig flicka som man är så fräste jag ut hela hjärnan i en näsduk på morgonen och kravlade mig iväg för en bilresa på 1,5 h. Med hosta, snor och samvetet på halsen möts vi upp och snackar lite. Det visar sig att han har BACILLSKRÄCK! Och där kommer jag som en stor grön snorbobba och snörvlar med en dator och ert tangentbord som säkert är infekterat av mina baciller. Vet ni vad han gav mig?! (Och detta skriver jag med glädje och glimten i ögat, men det är sant)! Jag fick en liten tub med handsprit! Vi ska fortsätta imorgon också…

Hur hanterar ni andras snoriga baciller?

2 reaktioner till “Halloween!

    1. Tack, jag ska verkligen vila hela helgen! ☺️
      Jag är så avundsjuk på ditt besök på Mårbacka, jag hade gärna varit där jag också. Lisebergs julmarknad har jag varit på och den är magisk, speciellt om det ligger lite snö på backen!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.